Mobile Gate Security på Roskildefestivalen

 

Alla 100 000 gäster ska kunna känna sig trygga när de är på Roskildefestivalen. Därför har våra coola medarbetare kämpat med att montera mobila säkerhetslösningar på och runt festivalplatsen.

Det är de senaste terroristattackerna där större bilar har använts för att köra på fotgängare, som har fått Roskildefestivalen att prioritera att öka säkerheten. Det är vi stolta över att få hjälpa dem med.

För andra året i rad har Mobile Gate Security bidragit till säkerheten på den livliga Roskildefestivalen med hjälp av våra mobilgrindar och bomanläggningar. Våra produkter har hjälpt till att upprätthålla den säkra inramningen för festivalen och tillgodose en enkel in- och utpassage för både personer och större lastbilar. Samarbetet och dialogen mellan Roskildefestivalen och Mobile Gate Security har fungerat bra och problemfritt, vilket har säkerställt att festivalen för andra året i rad har varit glada och nöjda med våra lösningar.

Mobile Gate Security har även levererat säkerhetslösningar till andra evenemang, bl.a. VM i seglingVM i ishockey och Kim Larsen Memorial koncert.

Läs mer om säkerheten på Roskildefestivalen här.